Софтуерно изключване на ДПФ филтър

софтуерно дпф премахване dpf premahvane

Защо е необходимо софтуерно изключване след като е премахнат ДПФ филтър или премахнат ФАП филтър за твърди частици механично от колата?

Премахването на DPF / FAP филтъра за твърди частици е необходимо когато вече той е достигнал края на живота си и възпрепятства нормалната работа на автомобила,поради неговата висока стойност повечето собственици на автомобили търсят начини за неговото изключване,единствения начин е той да се изключи софтуерно и да се премахне хардуерно.Когато DPF филтъра се премахне от автомобила хардуерно,е задължително да се изключи и софтуерно защото управляващия мотора компютър следи състоянието на DPF филтъра за твърди частици посредством датчиците монтирани на него,след като него вече го няма,сензорите дават информация извън необходимите граници,компютъра влиза в авариен режим в който автомобила е или с намалена мощност или в процес на регенерация поради което автомобила започва да пуши много,както и да пълни двигателното масло с гориво което от своя страна е вредно за двигателя,за да може всичко това да изчезне и колата да си работи нормално все едно е излязла от завода без ДПФ или ФАП филтър се налага софтуерното му премахване!

Софтуерното премахване на ФАП (FAP) филтър и ДПФ филтър за твърди частици се прави през диагностичната букса и не се налага отварянето или разглобяването на компютрите,това важи и за ДПФ (DPF) премахване за Опел както и за премахване ФАП (FAP) на Пежо със сименс компютър,техните компютри имат нужда от специален уред за препрограмиране с които ние разполагаме.При желание може да съчетаем софтуерното премахване на филтър за твърди частици заедно с чип тунинг на промоционални цени!

Премахване на DPF Филтър – Механично и Софтуерно премахване в рамките на деня,програма без пушек,с възможност за изкупуване на стария ДПФ Филтър!

Какво получавате след FAP премахване или DPF премахване?

 Край на сервизните режими и светещите лампички на таблото
 Край на покачването на нивото на маслото
 Вече автомобилът ви няма да е с намалена мощност и повишен разход
 По-нисък разход на гориво (в повечето случай с около 1-1.5литър/100км)
 С нашия софтуер спазваме стандартните смеси и автомобила ви няма да пуши
Повече мощност в целия работен диапазон
Спестявате пари за нов ДПФ филтър и евентуални ремонти
При повечето автомобили е възможно изкупуването на катализатора с ФАП филтъра или ДПФ филтъра с цел да се намалят разходите по софтуерното премахване!
 Премахване FAP DPF филтър за твърди частици става в рамките на работния ден
софтуерно дпф премахване dpf premahvane

Почистване на ДПФ филтър или Софтуерно премахване FAP DPF филтър е по-добре?

Почистване на дпф филтър с препарат напоследък е голяма мода,съществуват препарати за почистване на ДПФ филтри които реално нищо не правят и са тотална загуба на средства,както и такива които имат ефект но за съжаление в повечето случай е кратковременен и не решава проблема а само го забавя,от богатия ни опит сме  видяли че дори след почистване на филтъра проблемите си остават и накрая винаги се стига до неговото кардинално премахване,а именно софтуерното и механично премахване,за съжаление повечето клиенти го разбират чак след изразходване на средства които биха си спестили!

Направете запитване за софтуерно премахване на ДПФ филтър на  вашия автомобил

 

 

Ние от SMG-Auto предлагаме пълна услуга по „Софтуерно премахване на ДПФ филтър" както и Физическо премахване на ДПФ филтъра и изкупуването му ако има стойност. За повече информация можете да се свържете с нас на някой от посочените телефони.
Сервиз гр.Стара Загора - Тел: +359898633380 E-mail:starazagora@smg-auto.eu
Сервиз гр.Ямбол - Тел: +359877607417 , Е-mail:yambol@smg-auto.eu