Софтуерно премахване на грешки

DTC OFF или на български казано софтуерно премахване на грешки от компютъра на колата е способ за успешно отстраняване на всякакъв вид клапи, датчици, сонди, клапани и др. без това да се отразява на работата на вашият автомобил.
В много ослучай в управлението на двигателя са заложени датчици, клапи и клапани който с времето се налага да бъдат отстранени поради дефектиране или чисто и проосто са системи за екология, който пречат на по-добратаработа на двигателя.
DTC OFF - услугата дава възможност за отстраняване на всякакъв вид грешки без това да влияе на работата на двигателя и без да светят каквито и да е лампи и светлинни индикатори за грешки на таблото, като позволява изчистването на конкретни грешки по избор. DTC OFF може да бъде направено по два начина:

  • Първи начин като изцяло се премахнат всички кодове за грешки от софтуера на компютъра;
  • И втори начин, който дава възможност за премахване на строго определени кодове за грешки по избор.

Първият начин е крайно не препоръчителен защото при евентуална повреда или нейзправност по двигателя, всяка компютърна диагностика би била безполезна защото няма да бъдат отчетени никакви проблеми, което ще е голяма трудност за отстраняването на проблема.
Вторият начин е много по-добър защото дава възможност за премахването на строго определени грешки като запазва всички други, и евентуална компютърна диагностика би била на 100% пълноценна и би спомогнала за отстраняването на проблема.
Без значение къде и в кой сервиз ще се възползвате от DTC OFF услугата бъдете сигурни че работят по вторият начин, защото при първият със сигурност ще ви докара доста главоболия.
При евентуална неправилна намеса при програмиране на софтуер от незнаещи майстори какво всъщност правят, ние можем да възстановим оригиналният софтуер на вашият автомобил.
За тази услуга можете да погледнете в раздел: Връщане на оригинален софтуер.

Ние от SMG-Auto предлагаме услугата "Изтриване на DTCs" , като гарантираме че тези грешки повече няма да се появят. Обадете ни се или ни пишете за повече информация:
Сервиз гр.Стара Загора - Тел: +359898633380, E-mail:starazagora@smg-auto.eu
Сервиз гр.Ямбол - Тел: +359877607417 , Е-mail:yambol@smg-auto.eu