Софтуерно премахване на AdBlue

Какво е Адблу (SCR)

Премахване на Адблу, Изключване на Адблу

Адблу е химическа течност, използвана в селективната каталитична редукция (SCR) на дизелови автомобили с цел намаляване на нивата на NOx. Течността AdBlue (урея и деминерализирана вода) се инжектира в изпускателната система непосредствено преди SCR катализатора. Въвеждането на AdBlue в отработените газове генерира химическа реакция в SCR Cat, което води до превръщане на NOx в азот и водни пари. AdBlue е въведен от производителите на превозни средства, за да постигне строгите цели за емисии, определени от правителствените органи. AdBlue понякога се нарича DEF (Diesel Exhaust Fluid).

Софтуерно премахване на Адблу / Изключване на Адблу системата от SMG-Auto

Адблу системата и SCR е относително сложна система с множество електронни сензори, модули и помпи, тези системи могат да се повредят и да бъдат скъпи за поддръжка. Превозно средство, което се използва редовно, ще консумира голямо количество AdBlue и резервоарът ще трябва да се зарежда редовно.

Нашата услуга за Премахване (изтриване) на AdBlue ще деактивира по електронен път системата AdBlue, заедно с премахването на свързаните светлини на таблото и предупредителните съобщения. Деактивирането на системата AdBlue обикновено се завършва чрез препрограмиране на системата за управление на двигателя, но някои превозни средства ще изискват малък електронен блок, който да бъде вкаран в автомобила.

 

Ние от SMG-Auto предлагаме услугата "Софтуерно изключване на Adblue" ,
като гарантираме за качеството на услугата. Обадете ни се или ни пишете за повече информация:
Сервиз гр.Стара Загора - Тел: +359898633380, E-mail:starazagora@smg-auto.eu
Сервиз гр.Ямбол - Тел: +359877607417 , Е-mail:yambol@smg-auto.eu