Връщане на оригинален софтуер

За съжаление на пазара се появи необходимост и от тази услуга – Връщане на оригинален софтуер!

 

След като Филтърът за твърди частици е бил изключен НЕпрофесионално, автомобилът ще има проблеми. Понякога те ще са толкова големи, че след няколко седмици „борба“ по автосервизите ще се наложи да търсите професионална намеса. Механиците в сервиза ще закачат автомобила на скенер и няма да виждат нищо – всичко ще бъде в норма, без грешки. В същото време колата няма да се движи добре и Вие няма да сте удовлетворени. Това ще се дължи на изключването на филтъра за твърди части + изключване на голяма част от грешките на компютъра. Реално колата ще има грешки, но те няма да се виждат на диагностика.

Подобен вид изключване е евтино, но е аматьорско и води от проблеми. Ето защо ако имате неоткриваеми проблеми по автомобила и преди това (дори и месец) той е бил подлаган на изключване на филтъра от непрофесионалисти, решението е – връщане на оригинален софтуер, виждане на реалното състояние, адекватно изключване.

Ако се съмнявате в качеството на изключване може да се възползвате и само от ревизия на софтуера!

Ние от SMG-Auto предлагаме услугата „Връщане на оригинален софтуер“ , като гарантираме за качеството на софтуера. Обадете ни се или ни пишете за повече информация:
Сервиз гр.Стара Загора – Тел: +359898633380, E-mail:starazagora@smg-auto.eu
Сервиз гр.Ямбол – Тел: +359877607417 , Е-mail:yambol@smg-auto.eu